Θερινή Κατασκήνωση ΚΕΘΙΣ-2021 | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Θερινή Κατασκήνωση ΚΕΘΙΣ-2021

H ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh με επίκεντρο τον άνθρωπο και με γνώμονα τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, συνέβαλε ως χορηγός για 5η συνεχή χρονιά, στη θερινή κατασκήνωση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας (ΚΕΘΙΣ), το διάστημα 28 Ιουνίου έως και 16 Ιουλίου 2021.

Ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Γατίδης Fresh, επιμελήθηκε έτσι, την καθημερινή σίτιση 70 ατόμων, και συγκεκριμένα 9 εργαζομένων και εθελοντών και 61 παιδιών που συμμετείχαν στις τρείς περιόδους της θερινής κατασκήνωσης του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, από τις 28 Ιουνίου έως και 16 Ιουλίου 2021. Έτσι με τα απαραίτητα “καύσιμα”, οι μικροί μας φίλοι ηλικίας 6-14 ετών, επιδόθηκαν υπό το άγρυπνο βλέμμα των ειδικών του ΚΕΘΙΣ, στο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης, που περιελάμβανε ποικίλες καλλιτεχνικές, μαγειρικές, περιβαλλοντικές, και φυσικά αθλητικές δραστηριότητες, γνωρίζοντας τον κόσμο του αλόγου και της ιππασίας!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΚΕΘΙΣ, για ακόμη μια άψογη συνεργασία και δεσμευόμαστε να συνδράμουμε με τις δυνάμεις μας στο εκπαιδευτικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελούν.

 Θερινή Κατασκήνωση ΚΕΘΙΣ-2021
Gatidis Fresh