Το «Πλάθω κουλουράκια» από τα Γατίδης Fresh για καλό σκοπό είναι θεσμός! | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Το «Πλάθω κουλουράκια» από τα Γατίδης Fresh για καλό σκοπό είναι θεσμός!

Και τις φετινές γιορτές, τα αρτοζαχαροπλαστεία Γατίδης Fresh, στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευαισθησίας, διοργανώνουν τη δράση «Πλάθω κουλουράκια», με στόχο να ενισχύσει τρία κοινωφελή ιδρύματα σε Σέρρες, Δράμα και Θεσσαλονίκη, αλλά και το ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ (το συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης της πόλης της Καβάλας) στην Καβάλα.
Στα καταστήματα του μπορείτε να βρείτε όλο το Δεκέμβριο, το Χριστουγεννιάτικο κουτί “Πλάθω κουλουράκια”, το οποίο περιέχει τα απαραίτητα υλικά για να πλάσετε τα δικά σας γιορτινά κουλουράκια!
Με τον τρόπο αυτό σας προτρέπει να ζήσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, πλάθοντας τα δικά σας κουλουράκια, δίνοντάς τους εορταστικά σχήματα και να πλημυρίσετε το σπίτι σας μυρωδιές από τα φρεσκοψημμένα κουλουράκια της Γατίδης Fresh, φτιαγμένα όμως από εσάς και τα παιδιά σας.
Το Χριστουγεννιάτικο κουτί «Πλάθω κουλουράκια» περιλαμβάνει τα απαραίτητα υλικά για τη ζύμη, αλλά και οδηγίες εκτέλεσης της «μυστικής» συνταγής, σχήματα Χριστουγεννιάτικα, χρώματα και φυσικά… εορταστική διάθεση! Εσείς δεν έχετε παρά να προσθέσετε τα υγρά υλικά.
Το Χριστουγεννιάτικο κουτί «Πλάθω κουλουράκια» κοστίζει μόλις 1€ και με τη δική σας συμβολή όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε τρία κοινωφελή ιδρύματα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Ανθρώπων με Αναπηρία (Κ.Α.Α.ΜΕ.Α.) στις Σέρρες, στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων στη Δράμα και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη.
Για άλλη μία χρονιά όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά! Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την στήριξη και στην συμβολή σας το «πλάθω κουλουράκια» να γίνει θεσμός!

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:
Θεσσαλονίκη: Παπαναστασίου 89 & Κανάρη – Χαριλάου, Γ.Λαμπράκη 164 – Άνω Τούμπα, Πασσαλίδη 63 – Καλαμαριά, Μεταμορφώσεως 31 – Καλαμαριά, Ελ. Βενιζέλου 76 - Αμπελόκηποι, Εθνικής Αντιστάσεως 23 - Καλαμαριά, Εγνατίας 102 & Αγίας Σοφίας (γωνία) – Κέντρο, Ασπροβάλτα Εγνατίας 25 και Π. Μελά (γωνία). Σέρρες: 3ο χλμ. Σερρών - Δράμας, Μ. Αλεξάνδρου & Αμύντας 1, Θεσ/νίκης & Μεραρχίας, Βενιζέλου 26, Κωνσταντινουπόλεως 3, Βασ. Βασιλείου 14, Ηράκλεια Σερρών, Σκούταρι, Σιδηρόκαστρο, Νέο Σούλι, Χρυσό, Βαργεμέζη Αικατερίνη (Αθ. Αργυρού 1 - Σέρρες)Δράμα: 19ης Μαΐου, M. Αλεξάνδρου 75, Σκρα 52, – Προσοτσάνη Ελ. Βενιζέλου & Ανωνύμου 1 Καβάλα: Παραλία Οφρυνίου, Μουσθένη - Καβάλα (Ομονοίας 69 Α - κέντρο) Κιλκίς: 21ης Ιουνίου 71

Gatidis Fresh