Ανάπτυξη δράσεων CSR για τη Γατίδης Fresh Φθινοπωρινό «τρέξιμο» από τη Γατίδης Fresh για καλό σκοπό και καλή υγεία! | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Ανάπτυξη δράσεων CSR για τη Γατίδης Fresh Φθινοπωρινό «τρέξιμο» από τη Γατίδης Fresh για καλό σκοπό και καλή υγεία!

Από τις 21 του Σεπτέμβρη έως και τη 1 του Οκτώβρη στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), η Γατίδης Fresh στήριξε ως χορηγός δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις στην Βόρεια Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, για 4η συνεχή χρονιά η Γατίδης Fresh συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στον φιλανθρωπικό αγώνα «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη με ομάδα άνω των 40 ατόμων η οποία αποτελούνταν από εργαζόμενους και πελάτες των καταστημάτων της Γατίδης Fresh. Ο αγώνας διεξήχθη το τριήμερο 21 με 23 Σεπτεμβρίου με τα έσοδα του οποίου ενισχύθηκαν οι σύλλογοι – «Αλέξανδρος Συμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο» και «Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης».
Η Γατίδης Fresh «ακούραστα», στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης, στον Λιθότοπο Σερρών, στηρίζοντας για άλλη μία χρονιά τον αγώνα «Κerkini Lake Run». Η πολύ όμορφη αυτή αθλητική διοργάνωση περιλάμβανε τρεις αγώνες: τον Krousia Trail 30 km, τον αγώνα kerkini lake run – στο δρόμο του βουβαλιού 12 km & 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών και τον αγώνα Lithotopos mini trail 1km για τους μικρούς σε ηλικία δρομείς.
Τέλος, στη 1 Οκτώβρη, η Γατίδης Fresh δεν θα μπορούσε να λείπει από την αθλητική διοργάνωση «Βόλτα Run 5km» που υλοποιήθηκε στην πόλη των Σερρών. O “Βόλτα Run 5km” είναι ένας εύκολος αγώνας για μικρούς & μεγάλους, μια ευκαιρία για παιδιά και εφήβους να γνωρίσουν το τρέξιμο & τον αθλητισμό και ιδανικός αγώνας για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν να τρέξουν πρώτη φορά σε αγώνα ή να αναμετρηθούν με τους φίλους τους.
Η συμμετοχή της Γατίδης Fresh στη σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα, με τη συμμετοχή στο 1ο Τρίαθλο Αναψυχής «Partners Fun Triathlon», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Οι αθλητές διαγωνίσθηκαν στο κανό – καγιάκ, το ποδήλατο και το τρέξιμο.
Έντεκα ημέρες «τρέξιμο» από τη Γατίδης Fresh για καλό σκοπό και καλή υγεία.

Gatidis Fresh