Η Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. στο πλευρό των μικρών «λιονταριών» | Gatidis - Bakery Patisserie

Η Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. στο πλευρό των μικρών «λιονταριών»

H ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh πιστή στη φιλοσοφία της να στηρίζει την τοπική κοινωνία, το παιδί και τον αθλητισμό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Lions Basketball Academy (ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός) για την αθλητική περίοδο 2017-2018.
H ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh αναλαμβάνει τον τίτλο του «Επίσημου Μέγα Χορηγού» των ακαδημιών, ενισχύοντας με τη δυναμική της την προσπάθεια των μικρών «λιονταριών» και συμβάλλοντας στο όραμα της Lions Basketball Academy να δημιουργήσει καλύτερους ανθρώπους και υγιείς αθλητές.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής και μέσα σε ένα άκρως θετικό κλίμα, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Καράγκουτης Γιώργος συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. κ. Γατίδη Γιώργο δηλώνοντας τα εξής: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη συνεργασία της Ακαδημίας μας με την εταιρεία Γατίδης. Η σωστή διατροφή στις μικρές ηλικίες αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι για την άθληση του παιδιού και η εταιρεία Γατίδης έχοντας αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητα της και τη στήριξη στην τοπική κοινωνία, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην κατεύθυνση αυτή.»

Από την πλευρά του ο κ. Γατίδης Γιώργος ανέφερε: «Θα είμαστε δίπλα στο νέο ξεκίνημα της Ακαδημίας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και θα στηρίξουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις της εντός και εκτός παρκέ, βάζοντας το δικό μας μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια της.»

Gatidis Fresh