Καταλαβαίνεις ότι έρχεται το Πάσχα… από τα Γατίδης Fresh! | Gatidis - Bakery Patisserie

Καταλαβαίνεις ότι έρχεται το Πάσχα… από τα Γατίδης Fresh!

Στα Γατίδης Fresh είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το Πάσχα και όλοι καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζει, από τις μυρωδιές των φρεσκοψημμένων τσουρεκιών στην ατμόσφαιρα, τις γλυκές γεύσεις που μας αφήνουν στο στόμα και τις νηστίσιμες επιλογές που για ακόμη μία Σαρακοστή, αποτελούν σταθερή επιλογή καθημερινά για όλους μας.
Η εορταστική περίοδος του Πάσχα ξεκινά στα Γατίδης Fresh με μία ενέργεια η οποία τείνει να γίνει θεσμός. Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στηρίζουμε το Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες στις Σέρρες (Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α Σερρών) προσφέροντας μία από τις 12.000 χειροποίητες λαμπάδες τις οποίες κατασκεύασαν τα παιδιά του Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α Σερρών, με κάθε αγορά απλού ή γεμιστού τσουρεκιού Γατίδης Fresh με σκοπό, αυτό το Πάσχα να δώσουμε χαρά και να «φωτίσουμε» το έργο του Κέντρου.
Οι επιλογές σε τσουρέκια στα καταστήματα Γατίδης Fresh είναι οι εξής:
Τσουρέκι κλασικό πλεξίδα ή τσουρέκι κουλούρα
Τσουρέκι γεμιστό με κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας ΙΟΝ
Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα σοκολάτας ΙΟΝ και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, ή σοκολάτας υγείας ή λευκής σοκολάτας ΙΟΝ
Τσουρέκι χωρίς γλουτένη
Επίσης, προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Γατίδης Fresh αυτό το Πάσχα και να δοκιμάσετε…
τα παραδοσιακά κουλουράκια της λαμπρής,
τα φρεσκοβαμμένα με οικολογικές βαφές κόκκινα αυγά,
και το νέο μας παγωτογλυκό για το γιορτινό τραπέζι που συνδυάζει τα λαχταριστά σιροπιαστά με το εξαιρετικό παγωτό Γατίδης Fresh σε ειδική τιμή γνωριμίας.
Στα Γατίδης Fresh φέτος, έχουμε δημιουργήσει και μία εναλλακτική πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα πασχαλινά χειροποίητα, ξύλινα τελάρα μας τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με επιλεγμένα προϊόντα Γατίδης Fresh, ελληνικούς αφρώδεις οίνους και δώρο μία χειροποίητη λαμπάδα με κάθε τελάρο.

Γιατί το Πάσχα, θέλει φίλους και γεύσεις από τα Γατίδης Fresh!

Gatidis Fresh