Γνωρίστε το αληθινό ψωμί του φούρνου Γατίδης μέσα από 15 μοναδικές ποικιλίες. Δοκιμάστε την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση τους σε τιμές γνωριμίας μέσα σε 15 γευστικές εβδομάδες.
Ψωμί από σιτάρι και σίκαλη, με προζύμι που ωριμάζει για 20 ώρες, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται όλα τα αρώματα από τα άλευρα.
03-08 Σεπτεμβρίου
Ψωμί με αλεύρι σίκαλης και σταριού με προζύμι. Η επεξεργασία και ωρίμανση του ξεπερνά τις 10 ώρες. Τα άλευρα προέρχονται από την καρδιά του φύτρου και γι’ αυτό έχει μεγάλη διατροφική αξία.
10-15 Σεπτεμβρίου
Ψωμί ολικής άλεσης από πετρόμυλο με προζύμι. Με ωρίμανση για περισσότερες από 10 ώρες του δίνει έντονο άρωμα και γεύση από τα σκληρά άλευρα.
17-22 Σεπτεμβρίου
Ψωμί με γερμανική σίκαλη και σιτάρι με προζύμι. Ιδιαίτερο ψωμί αφού ωριμάζει αργά μέσα σε σκάφη, απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα της σίκαλης.
24-29 Σεπτεμβρίου
Ψωμί με γερμανικη σίκαλη και σιτάρι με προζύμι. Ψωμί με μεγάλη διατροφική αξία, το άρωμα και τη γεύση της σίκαλης.
01-06 Οκτωβρίου
Ψωμί από σκληρό σίτο και σίκαλη ολικής άλεσης με προζύμι, ωριμάζει περισσότερες από 10 ώρες και έτσι αποκτά έντονο άρωμα και γεύση από τα σκληρά άλευρα.
08-13 Οκτωβρίου
Ψωμί από σιτάρι και κριθάρι με προζύμι. Η επεξεργασία και η ωρίμανσή του γίνονται αργά και απελευθερώνουν μια υπέροχη γεύση.
15-20 Οκτωβρίου
Ψωμί από εκλεκτά ηπειρώτικα σιτάρια με προζύμι. Με ιδιαίτερη γεύση από την Ήπειρο.
22-27 Οκτωβρίου
Ψωμί από εκλεκτό ελληνικό σιτάρι με προζύμι. Με ιδιαίτερη επεξεργασία, ωριμάζει περισσότερες από 20 ώρες στην πινακωτή. Ένα διαφορετικο ψωμί με βελούδινη υφή.
29-03 Νοεμβρίου
Ψωμί από μαλακό σιτάρι φαρίνα, που ωριμάζει για πολλές ώρες. Ένα αφράτο ψωμί με βελούδινη γεύση.
05-10 Νοεμβρίου
Ψωμί από εκλεκτό ελληνικό σιτάρι με προζύμι. Με ιδιαίτερη επεξεργασία και φροντίδα απελευθερώνει αρώματα Ελλάδας.
12-17 Νοεμβρίου
Ψωμί από σκληρό και μαλακό σιτάρι και σίκαλη με προζύμι. Πλάθεται και ζυμώνεται πολύ αργά. Είναι αφράτο με χωριάτικη γεύση.
19-24 Νοεμβρίου
Ψωμί από 100% σιτάρι. Ζυμώνεται αργά για να δώσει υπέροχη γεύση. Ιδανικό για μια σωστή διατροφή.
26-01 Δεκεμβρίου
Ψωμί από σκληρό και μαλακό σιτάρι, ζυμωτό. Μια αφράτη χωριάτικη μπαγκέτα με μεσογειακή γεύση.
03-08 Δεκεμβρίου
Ψωμί με ελληνική σίκαλη και σιτάρι με προζύμι που ωριμάζει περισσότερες από 10 ώρες σε σκάφη, απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα της ελληνικής σίκαλης.
10-15 Δεκεμβρίου