Η εταιρεία Γατίδης Α.Β.Ε.Ε., κοντά στο έργο της Ένωσης Κυριών Δράμας. | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Η εταιρεία Γατίδης Α.Β.Ε.Ε., κοντά στο έργο της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Η εταιρεία Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. εδώ και 35 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, παράγει μεγάλη ποικιλία αρίστης ποιότητας προϊόντων, τα οποία το κοινό επιλέγει σταθερά. Πρόσφατα η εταιρεία Γατίδης, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την υπευθυνότητα της και την κοινωνική της ευαισθησία, στα πλαίσια της δράσης «καθημερινή διανομή ψωμιού»
συνεργάζεται με την Ένωση Κυριών Δράμας, που την υλοποιεί.

Έτσι καθημερινά από τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. προσφέρει δωρεάν ψωμί, καθώς και αρτοπαρασκευάσματα διαφόρων τύπων, τα οποία διανέμονται ως πρωινό για το σχολείο σε άπορες οικογένειες με ανήλικα τέκνα.
Η Ένωση Κυριών Δράμας αξίζει να αναφέρουμε ότι ξεκίνησε την δράση αυτή πριν ενάμισι χρόνο και σε εβδομαδιαία βάση εξυπηρετεί εκατόν πενήντα οικογένειες τις οποίες προμηθεύει το ψωμί της εβδομάδας τους.

Μάλιστα με την σημαντική νέα στήριξη της Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. προστέθηκαν στην λίστα και νέοι δικαιούχοι, οι οποίοι αδυνατούσαν να αγοράζουν ακόμη και το καθημερινό τους ψωμί.

Η δράση «καθημερινή διανομή ψωμιού» είναι σίγουρα μια σημαντική κοινωνική ενέργεια της Ένωσης Κυριών Δράμας και η εταιρεία Γατίδης Α.Β.Ε.Ε. δείχνοντας την εταιρική υπευθυνότητα την στηρίζει σημαντικά και ουσιαστικά.

Gatidis Fresh