Στα Γατίδης Fresh μπορούμε με το… Μπορούμε | Γατίδης - Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική

Στα Γατίδης Fresh μπορούμε με το… Μπορούμε

Καμιά μερίδα φαγητού χαμένη

Αγαπητέ κύριε Γατίδη, Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συνεργασία μας τη χρονιά που πέρασε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκρισή σας και τη σημαντική και ουσιαστική συμβολή σας στο έργο μας, με στόχο να μην πάει «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη»! Χωρίς τη συνεργασία σας δεν θα είχαμε καταφέρει να φέρουμε εις πέρας το έργο μας και να προσφέρουμε σημαντική υποστήριξη σε κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Με βάση τα δικά μας στοιχεία και τον τρόπο υπολογισμού του Μπορούμε, συνολικά το 2015 σώσατε και προσφέρατε σε κοινωφελείς φορείς και σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη:

35.871 μερίδες φαγητού

Ευελπιστούμε το 2016 να συνεχιστεί η συνεργασία μας και μαζί να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη σε ακόμα περισσότερους κοινωφελείς φορείς και ωφελούμενους, οι οποίοι χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε, και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε δικές σας προτάσεις προκειμένου να βελτιώσουμε και να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας.

Με τις θερμότερες ευχές όλων μας,

Η ομάδα του Μπορούμε

Ευχαριστήρια επιστολή - Μπορούμε

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.boroume.gr
e-mail: info@boroume.gr
Τηλέφωνο: 210 3237805

Gatidis Fresh